close

 

Sfeervolle foodtruck...op jouw feestje?

Wij hebben onze foodtrailer in 2015 ontworpen en gebouwd. Het is een eyecatcher op elk feest en evenement. Hij heeft een afmeting van 750x450x250cm (lxbxh) met de luiken opengeklapt, en is uitgerust met een koelcel, koelbak, zes hotpots, een oven en een bakplaat. We kunnen op gas bakken of enkel op elektra werken. Indien u geen stroom tot uw beschikking heeft, dan regelen wij een (fluisterstil) aggregaat. 

Ook beschikken wij over een terras, geheel in de stijl van de foodtruck, een muziekinstallatie, diverse festivalaankleding (priklampen, paraplu’s enz.)  en allerlei leuke kinderactiviteiten, zoals mega bellen blazen en een reuzenknikkerbaan. Zo toveren we je tuin of feestlocatie om tot een sfeervol minifestival.

Heb je niet de ruimte voor een foodtruck, bijvoorbeeld omdat je feest binnen plaats vindt, dan beschikken wij over mooie festivalkraampjes van waaruit we de catering kunnen verzorgen. Ook deze zijn geheel in onze huisstijl ontworpen. De festivalkraampjes kunnen uiteraard ook in combinatie met de foodtruck worden ingezet.